De geschiedenis van Metalbus

Het begon in 2006 toen we voor het eerst een busreis organiseerden naar Graspop Metal Meeting in België. Deze busreis was meteen een succes, maar de kosten per persoon waren veel te hoog. Althans dat vonden wij. Dus deden we onderzoek en ontdekten dat een dergelijke reis veel goedkoper georganiseerd kon worden en organiseerde nog een busreis. Dit markeerde de officiële geboorte van Metalbus op 30 april 2008.


De naam Metalbus werd bedacht na een aantal lange brainstormsessies. Metalbus vat in één woord het belangrijkste doel van onze organisatie samen: het bieden van busreizen naar metal festivals. Daarbij worden altijd de beste coaches van de beste touringcar bedrijven ingehuurd, waardoor onze deelnemers in de Rolls Royce’s onder de touringcars reizen. Metalbus is tevens een eenvoudige naam die gemakkelijk te vinden is op het internet

Vanaf dag één zijn wij een officiële partner van Graspop Metal Meeting. We zijn nog steeds de enige organisatie in de Benelux die all-inclusive busreizen (reis + festival ticket + camping) naar dit festival aanbieden.

Nu, na een aantal succesvolle jaren, zijn we gefuseerd met Doomstarbookings en ​​Black Label Support, die al met succes verschillende busreizen organiseerden naar Hellfest in Frankrijk.

Niet alleen breiden we daarmee het bestaande aanbod uit, ook vormen we hierdoor een nog betrouwbaardere partner voor festivals in Europa en kunnen we kwaliteits busreizen blijven aanbieden naar: Graspop Metal Meeting, Wacken Open Air, Hellfest en meer.


Wil je nou nog meer weten over ons? aarzel niet en stuur en mailtje naar: infodesk@metalbus.nl 

AddThis Social Bookmark Button