Laatste nieuws


view:  full / summary

Bustrips naar Graspop Metal Meeting 2012 bijna uitverkocht

Posted by metalbus on May 25, 2012 at 2:00 PM Comments comments (1)

Metalbus organiseert dit jaar compleet georganiseerde busreizen naar het Graspop Metal Meeting festival in België. Metalbus is de officiële partner als het om vervoer naar het festival gaat voor de landen Nederland en Duitsland

Met twaalf opstappunten door Nederland en Duitsland proberen we een zo uitgebreid mogelijke service te leveren en proberen we zoveel mogelijk mensen tevreden te vervoeren naar het festival.

De aanloop is enorm, onze trips waren gister namelijk officieel uitverkocht. We hebben direct contact op genomen met onze vervoerder en hebben gelukkig extra en grotere bussen in kunnen huren. Groter als dit kunnen we echter niet meer gaan, dus raden wij toch iedereen aan snel een ticket te bestellen. Indien je te lang wacht met het boeken van jouw ticket dan loop je helaas een grote kans dat je misgrijpt! Ook met meer en grotere bussen verwachtten wij uit te verkopen!

 

Graspop Metal Meeting vult de line-up aan

Posted by metalbus on April 20, 2012 at 11:00 AM Comments comments (0)

De organisatie van Graspop Metal Meeting komt met enkele nieuwe namen voor de editie van 2012 te weten:

Thin Lizzy, Aborted, Primal Fear, Saille, Heidevolk, Dear Superstar, Rival Sons, Tracer, Powerwolf en Suicidal Angels.

Graspop Metal Meeting 2012 vind plaats van vrijdag 22 juni t.e.m. zondag 24 juni. Op donderdag 21 juni vindt de Metal Top 100 plaats, maar die kan je enkel bijwonen als je een combiticket bezit, ook dus als u met Metalbus naar het festival reist!Bustrips vanuit Duitsland naar Graspop Metal Meeting

Posted by metalbus on April 8, 2012 at 2:05 PM Comments comments (0)

Dit jaar zullen we ook een bus en eventueel meerdere bussen vanuit Duitsland naar Graspop Metal Meeting 2012 laten reiden.

We zullen vertrekken vanuit de stad Essen bekend van metal concertzaal Turock. Essen ligt vlak nabij Oberhausen, Duisburg en Dusseldorf.

We zijn in overleg of een trip vanuit Keulen ook mogelijk is.

 


Metalbus beloond met een keurmerk in de reisbranche

Posted by metalbus on April 5, 2012 at 4:50 AM Comments comments (0)

Metalbus is gisteren 4 april beloond met een heus keurmerk binnen de reisbranche.

Enige tijd geleden werden wij al benaderd door de organisatie van .travel een organisatie die zorgt voor de beste vindbaarheid op het web voor de beste reisorganisaties. Ze zouden ons volledig screenen en indien wij aan de eissen zouden voldoen dan zouden wij een .travel domeinextensie krijgen.

Wij hebben gister officieel onze .travel domeinextensie in ontvangst genomen dus vanaf vandaag kunt u ons ook bezoeken via www.metalbus.travel
Naast dat dit een domeinextensie is, is het ook een keurmerk. Alleen de beste bedrijven binnen de reisbranche komen in aanmerking.

Metalbus is zeer trots om dit keurmerk in ontvangst te nemen, binnen Nederland zijn wij een van de eerste, die dit keurmerk hebben.

Nieuwe namen Graspop Metal Meeting

Posted by metalbus on April 3, 2012 at 4:45 PM Comments comments (0)

Graspop Metal Meeting komt vandaag weer met een aantal nieuwe namen en dat zijn niet de minste.


Met de toevoeging van Fear Factory, Eluveitie en Ugly Kid Joe krijgt de line-up steeds meer vorm. Met Metalbus kunt u comfortabel vanuit Nederland naar het festival toe reizen.


Metalbus kondigt samenwerking aan met Large Popmerchandising

Posted by metalbus on April 2, 2012 at 4:40 PM Comments comments (0)

METALBUS, de grootste overkoepelende organisatie in de Benelux verantwoordelijk voor busreizen naar (metal) festivals als Graspop Metal Meeting, gaat samenwerken met LARGE POPMERCHANDISING.

Via de website van LARGE zullen regelmatig prijsvragen worden gehouden waarmee deelnemers combi-tickets (busreis + festivalticket) kunnen winnen naar festivals die bediend worden door Metalbus. Houdt voor deze prijsvragen de website www.large.nl in de gaten of schrijf je in voor de METALBUS mailing lijst via www.metalbus.nl.

LARGE POPMERCHANDISING is het grootste postorderbedrijf in de Benelux gespecialiseerd in allerhande artikelen die met popmuziek en in het bijzonder met rockmuziek te maken hebben. Voor meer informatie over LARGE en diens aanbod kun je terecht op deze website

Voor het festivalseizoen in 2012 organiseert METALBUS busreizen naar Graspop Metal Meeting (Be), Wacken Open Air (De), Summerbreeze (De), Werchter Boutique (Be) en Hellfest (Fr). Meer nieuws en informatie over deze en andere busreizen kan je vinden op www.metalbus.nl

Voor vragen en informatie over reistijden, opstaplocaties, routes en prijzen kan je direct contact opnemen met METALBUS via [email protected] of een kijkje nemen op de officiële metalbus website

 

Black Sabbath niet op Graspop

Posted by giovanni on February 19, 2012 at 5:20 AM Comments comments (0)

Black Sabbath sluit toch de1e avond toch niet af. In plaats daarvan sluit onze enige echte Ozzy Osbourne af, die trouwens vorig jaar op het laatste moment nog heeft afgezegt wegens een verkoudheid. Hpelijk is hij nu niet verkouden! 

GNR op Graspop!

Posted by giovanni on February 4, 2012 at 5:50 AM Comments comments (0)

Guns 'n Roses heeft bevestigd dat ze op Graspop 2012 zullen spelen. Maar onder meer hebben ook MACHINE HEAD, GOTTHARD, SEBASTIAN BACH, CANNIBAL CORPSE, ADRENALINE MOB, THE TREATMENT en BLACK VEIL BRIDES bevestigd dat ze de pannen van het dak zullen spelen. 

Wacken tickets still available via Metalbus!

Posted by metalbus on January 23, 2012 at 10:45 AM Comments comments (0)

It is still possible to order Wackentickets in combination with bustrips from te netherlands. See the Metalbus Wacken Open Air page!


Rss_feed